Vi tilbyder en lang række ydelser

Vi sidder klar til at hjælpe dig med både værksted, bilsalg og leasing. Du er velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller komme forbi.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Vi tilbyder også følgende indenfor reperationer

Se vores udvalg af brugte biler

Alle vores brugte biler er i top stand og leveres altid klargjorte til dig. Kom forbi og se vores store udvalg af brugte biler i dag.

Reparation

Får du serviceret din bil hos Langkær Autoteknik i garantiperioden, bevare du din fabriksgaranti. Vi servicerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender kun reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Som en del af Din Bilpartner opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som bilfabrikanten påkræver, for at fabriksgarantien kan opretholdes. Vores professionelle team af dygtige mekanikere, kan varetage en hver opgave du har, uanset mærke og størrelse af opgaven.

Serviceeftersyn

Får du serviceret din bil hos Langkær Autoteknik i garantiperioden, bevarer du din fabriksgaranti. Vi servicerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender kun reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Som en del af Din Bilpartner opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som bilfabrikanten påkræver, for at fabriksgarantien kan opretholdes. Vores professionelle team af dygtige mekanikere, kan varetage en hver opgave du har, uanset mærke og størrelse af opgaven.

Skadecenter

Er uheldet ude, har vi hos Langkær Autoteknik eget skadecenter hvor vi udbedrer skader for samtlige forsikringsselskaber. Du kan trygt overlade din bil til os og vi stiller en gratis lånebil til rådighed i tiden vi udbedrer skaden på din bil.

Chiptuning

Langkær Autoteknik har mange års erfaring indenfor chiptuning af alle bilmærker. 

Opnå en bedre brændstoføkonomi og en stor effektforøgelse på samme tid.

Ring eller skriv for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på netop din bil. 
Priser fra 2500,- inkl. rullefelts måling