Vi tilbyder en lang række ydelser

Vi sidder klar til at hjælpe dig med både værksted, bilsalg og leasing. Du er velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller komme forbi.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Vi tilbyder også følgende indenfor reparationer:

Se vores udvalg af brugte biler

Alle vores brugte biler er i top stand og leveres altid klargjorte til dig. Kom forbi og se vores store udvalg af brugte biler i dag.

Reparation

Hos Langkær Autoteknik ved vi, at man ikke er bedre end sit værktøj. Derfor sikre vi os, at vi har alt specialudstyr og vi vil kun arbejde med værktøj af højeste kvalitet. Vi ved hvor avanceret din bil kan være og derfor går vi ikke på kompromis med værktøjet. Vi har original testerudstyr til alle bilmærker. Vi kan foretage avanceret fejlsøgning på alle bilmærker og i samarbejde med vores værktøjskonsulent sørger vi for altid, at have en finger på pulsen omkring udviklingen. Dette er med til at sikre dig, at din bil bliver lavet med det korrekte værktøj uanset opgaven.

Serviceeftersyn

Hos Langkær Autoteknik ved vi at din bils levetid afhænger af vores service.
Vi servicerer din bil efter fabrikantens forskrifter, dette er med til at sikre maksimal levetid på mekaniske komponenter. Vi har adgang til alle databaser for online serviceregistrering, dette er med til at sikre dig at din bil bliver serviceret og registreret ligesom som på mærkeværkstederne.

Alt dette er med til at sikre du kan bevare din fabriksgaranti. 
Er det tid til service, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi står altid klar til at hjælpe.

Skadecenter

Hos Langkær Autoteknik har vi eget skadecenter. Vi udbedre alle former for skader, for samtlige forsikringsselskaber. Vi ved hvor vigtig din bil er for dig og derfor sørger vi altid for at have de hurtigste leveringer på skader og kvaliteten er altid i top. Når din bil er på vores værksted med en skade, stiller vi en gratis lånebil til rådighed. Er uheldet ude, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig smertefrit igennem hele forløbet.

Chiptuning

Langkær Autoteknik har mange års erfaring indenfor chiptuning af alle bilmærker. 

Opnå en bedre brændstoføkonomi og en stor effektforøgelse på samme tid.

Ring eller skriv for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på netop din bil. 
Priser fra 2500,- inkl. rullefelts måling