DIN BILPARTNER

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Hos os er et ord et ord” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Din Bilpartner er mere end en kæde af gode, privatejede værksteder. Det er også en garanti. Hver gang du ser vores mærke på forsiden af et værksted, kan du være sikker på, at du har at gøre med en mekaniker, der vil noget med sit værksted. Hos os er et ord et ord.

Din Bilpartner værkstederne udvikler sig hele tiden. Vi følger med tiden, fordi bilen og dine behov også gør det. Vi har ambitioner, ikke bare på vores egne vegne, fordi du skal have den bedste behandling og reparation, men også fordi vi gerne vil give hele branchen et godt skub mod fremtiden. Vi tager ansvaret for, at din reparation når godt i mål.

Fordelen? Du slipper for bekymringer, spekulationer og unødige udgifter – og vi får lov til at gøre dét, vi holder allermest af:
At få din bil til at virke, som den plejer (og helst lidt bedre).[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=D0XV9WtXwLU” align=”center”][/vc_column][/vc_row]