BOOK TID TIL DIN NÆSTE REPARATION

VELKOMMEN TIL LANGKÆR AUTOTEKNIK

Hos Langkær Autoteknik kan vi hjælpe dig med alle former for reparationer. Herunder finder du links til de mest populære opgaver, som vi løser på daglig basis.

SERVICEEFTERSYN

Får du serviceret din bil hos Langkær Autoteknik i garantiperioden, bevarer du din fabriksgaranti. Uanset mærke og størrelse af opgaven.

Læs mere

SKADECENTER
 

Er uheldet ude, har vi hos Langkær Autoteknik eget skadecenter hvor vi udbedrer skader for samtlige forsikringsselskaber.

Læs mere

CHIPTUNING

Langkær Autoteknik har mange års erfaring indenfor chiptuning af alle bilmærker. Opnå en bedre brændstoføkonomi og en stor effektforøgelse på samme tid.

Læs mere

LÅNEBIL

Hos os er det vigtigt at dit værkstedsbesøg går så let som muligt, derfor har vi lånebiler som vi stiller gratis til rådighed.

Læs mere

REPARATION

Vi servicerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender kun reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Læs mere

OM OS

Langkær Autoteknik har mange års erfaring med service og reparationer af alle bilmærker, med speciale i BMW.

Læs mere

En del af Din Bilpartner – Behold garantien

Når bilen trænger til et serviceeftersyn eller en reparation, så er Langkær Autoteknik det oplagte valg.

Som en del af Din Bilpartner får du garanti og du slipper for bekymringer, spekulationer og unødige udgifter.  Vi får lov til at gøre dét, vi holder allermest af: At få din bil til at virke, som den plejer (og helst lidt bedre).

HVORFOR VÆLGE LANGKÆR AUTOTEKNIK

Langkær Autoteknik leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstid på den pågældende reparation.
Målsætningen for os er at være blandt de absolut bedste autoværksteder, hvilket vi hele tiden arbejder på at leve op til – Kvalitet og tillid er nøgleordet!
For os er kvalitet og service niveau det der betyder aller mest med dig som kunde i centrum.

HVER OPGAVE ER PERSONLIG

Hos os er dig og din bil, ikke blot et nummer i rækken. Vi sørger altid for vores kunder føler sig værdsat, samt er 110% tilfredse med resultatet.

KVALITETS RESERVEDELE

Vi servicerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender kun reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

EKSPERTER I MOTOROPTIMERING

Hos Langkær Autoteknik, er vi eksperter på alle punkter, når det kommer til at optimerer din bil. Vi ved hvad vi laver.

BOOK TID TIL DIN NÆSTE REPARATION

© Copyright 2019 Langkær Autoteknik ApS - Hjemmesiden er udviklet af Damegoo.com